Γίνε μέλος

Γίνε μέλος της HellasGIs

√ Για να συμμετέχεις σε δραστηριότητες μια κοινότητας που εμπλέκεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους γύρω από τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών και γενικότερα την γεωγραφική διάσταση των φαινομένων, φέρνοντας κοντά επιστημονικούς και επαγγελματικούς κλάδους από διαφορετικές επιστημονικές περιοχές

√ Για να μπορείς να αναζητήσεις πληροφορίες, να δημοσιοποιήσεις τις απόψεις και ιδέες σου, να ενημερωθείς, να βρεις συνεργάτες και στηριζόμενος στην κοινότητα, να μοιραστείς προβλήματα και λύσεις.

Στην HellasGIs πιστεύουμε ότι:

• Η δημιουργία υποδομής χωρικών δεδομένων, η χάραξη στρατηγικών για την γεωγραφική πληροφορία και η διάχυση των Γ.Σ.Π. είναι συλλογική υπόθεση, ενώ η καθυστέρηση υλοποίησής τους είναι βλαπτική για τον καθένα ξεχωριστά. 

• Η συλλογική δράση και ο δημόσιος διάλογος βελτιώνουν την ποιότητα της ανάπτυξης, αποδέκτης της οποίας είναι ο καθένας μας.

Συμμετέχω ενεργά με 3 βήματα

γίνομαι μέλος του μόνου οργανισμού στον ελληνικό χώρο που ασχολείται με όλο το εύρος εφαρμογών των ΓΣΠ.

ΒΗΜΑ 1ο

Επέλεξε κατηγορία μέλους που σου ταιριάζει

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΕΛΗ είναι:

• Γενικοί φορείς του δημοσίου και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, όπως Υπουργεία, Γενικές Γραμματείες, Περιφέρεις, Νομαρχίες, Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Οργανισμοί Κοινής Ωφέλειας κ.α.

• Ακαδημαϊκοί – ερευνητικοί φορείς, όπως Τμήματα ή Τομείς ή Εργαστήρια των ΑΕΙ και ΤΕΙ, και άλλοι ερευνητικοί οργανισμό ή ομάδες που ασχολούνται συστηματικά επιστημονικά και ερευνητικά με τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών και τις εφαρμογές τους.

• Ιδιωτικοί Φορείς όπως γραφεία Μελετών, Εταιρείες δημιουργίας ή/ και πώλησης λογισμικού GIS, και ιδιωτικοί οργανισμοί γενικά που ασχολούνται και ενδιαφέρονται για την εξέλιξη της τεχνολογίας και των εφαρμογών των ΓΣΠ.

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ είναι:

• Απόφοιτοι Ελληνικών και ξένων Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΛΗ είναι:

• Φοιτητές Ελληνικών και ξένων σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε σχετικούς επιστημονικούς τομείς, καθώς και άλλοι ασχολούμενοι με την τεχνολογία και τις εφαρμογές των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών

ΒΗΜΑ 2ο

Συνέχισε με την σχετική καταβολή εγγραφής και συνδρομής

Κατηγορία μέλουςΔικαίωμα εγγραφής:Ετήσια συνδρομή
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΕΛΗ60€100€*
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ5€15€**
ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΛΗ5€5€
Κόστος εγγραφής και συνδρομής

*Σε περίπτωση που καταβληθούν συνδρομές τουλάχιστον για δύο (2) συναπτά έτη, το κόστος αναπροσαρμόζεται σε 70€ κατ’έτος.

**Σε περίπτωση που τακτικό μέλος τακτοποιήσει τις συνδρομές για τουλάχιστον δύο (2) συναπτά έτη, το κόστος αναπροσαρμόζεται σε 10€ κατ’έτος


Τρόπος Πληρωμής

Κατάθεση στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με

Αρ.Λογ. 6274 040036 274

ΙΒΑΝ: GR7601712740006274040036274

Επωνυμία: Ελληνική Εταιρεία Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών

*το κόστος συνδρομής και εγγραφής έχει οριστεί με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης (27.06.2013) για την “Τιμολογιακή πολιτική εγγραφών νέων μελών”

ΒΗΜΑ 3ο

Συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής

• Κατεβάστε το αρχείο σε μορφή word που αντιστοιχεί στο πρόγραμμα μέλους που έχετε επιλέξει

• Συμπλήρωσε το email που θέλεις να λάβεις την απάντηση

• Ανέβασε το δελτίο εγγραφής συμπληρωμένο και το αποδεικτικό πληρωμής

• Πάτησε “Υποβολή” για να σταλεί το αίτημα σου

    √ Εφόσον έχεις ολοκληρώσει επιτυχώς τη διαδικασία η αίτηση σου θα εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο και θα σου αποσταλεί μήνυμα στο email που έχεις δηλώσει.

    *Σε περίπτωση που χρειαστεί επικοινώνησε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην αρχική σελίδα ή στέλνοντας email