Καλώς ήλθατε στην HellasGIs, την Ελληνική Εταιρεία Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών. 

Πρωτοχρονιάτικη Πίτα 2019

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (HellasGIs) σας εύχεται Καλή Χρονιά, με υγεία, χαρά και δημιουργία και σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τομέα Τοπογραφίας της Σχολής Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (κτίριο Λαμπαδαρίου, 1ος όροφος).

Μετά από είκοσι χρόνια δράσης (1998-2018) η HellasGIs ξεκινά τη δεύτερη εικοσαετία ύπαρξής της, στη νέα της έδρα με ένα φιλόδοξο πρόγραμμα δράσης.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για μας να παρευρεθείτε και να ανταλλάξουμε ευχές και απόψεις απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της HellasGIs

υγ: Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την προσέλευσή σας

Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση

Καλούνται τα Τακτικά Μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών στην Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα διεξαχθεί στο Μικρό Αμφιθέατρο, Κτίριο Λαμπαδαρίου, Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΕΜΠ, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, και ώρα 18.00.

Βρείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση, καθώς και την αίτηση υποψηφιότητας.

Τελικό Πρόγραμμα 10ου Πανελληνίου Συνεδρίου HellasGIs

Αγαπητά μέλη,

σας κοινοποιούμε το τελικό πρόγραμμα του 10ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (HellasGIs) που θα πραγματοποιηθεί με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυσή της και τη GIS Day 2018 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στην Αίθουσα Τελετών του Κτηρίου Διοίκησης στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου στις 12, 13 και 14 Νοεμβρίου 2018.

Προκαταρκτικό Πρόγραμμα 10ου Συνεδρίου HellasGIs

Αγαπητά μέλη,

δείτε εδώ το προκαταρκτικό πρόγραμμα του 10ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (HellasGIs) που θα πραγματοποιηθεί με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυσή της και τη GIS Day 2018 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στην Αίθουσα Τελετών του Κτηρίου Διοίκησης στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου στις 12, 13 και 14 Νοεμβρίου 2018.

Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

Επικοινωνία

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ: 6948469754

Δ/νση: Τ.Θ. 54523, Τ.Κ. 143 02 Νέα Χαλκηδόνα

Twitter: @hellasgi